Ajankohtaista

Koko kesän ajat ovat nyt varattavissa!
Huom! Kesälomailen 22.7-5.8, jolloin hoitola on suljettuna. Valitettavasti tällä hetkellä kaikki kesän ajat ovat täynnä, mutta peruutusaikoja kannattaa silti kysellä.
HUOMIO! Toukokuussa vanhaksi menevät lahjakortit:
Mikäli Sinulla on vanhaksi menevä lahjakortti, on sen voimassaoloaikaa pidennetty koronasta johtuen syyskuulle 18.9 asti. Varaathan aikasi hoitoon hyvissä ajoin, kiitos!
 
 
Tiedote koronasta:
On ikävää lykätä hartaasti odotettua hoitoaikaa, mutta jos tunnet itsesi edes vähän kipeäksi tai olet palannut hiljattain ulkomailta, siirretään aikaasi. Ulkomailta tullessa siirretään aikaasi 2 viikkoa eteenpäin. Ole rohkeasti yhteydessä hoitolaan, myös lyhyelläkin varoitusajalla! Tällä hetkellä peruutusehtokäytäntö sairaustapauksissa ei ole voimassa ja voit perua aikasi veloituksetta pienellä varoitusajalla (koskee ainoastaan sairastapauksia).

Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, joten heti hoitolaan saapuessasi pesethän ja desinfioit kädet huolella.

Hoitolassa normaalistikin korkean hygieniatason lisäksi kiinnitetään vieläkin enemmän huomioo hygieniaan. Jokaisen asiakkaan jälkeen desinfioidaan mm. maksupääte, ovenkahvat sekä pinnat.

Tämä on vastuullista meitä kaikkia kohtaan ja varmistaa, että arki palaa raiteilleen mahdollisimman pian.
Pidetään yhdessä huolta toisistamme ❤️
- Eveliina