Ajankohtaista

Eveliina äitiyslomailee ja hoitolalla toimii tämän ajan uusi tekijä Sandy. Hän valmistuu kosmetologiksi keväällä ja työskentelee siihen asti koulun ohella. Hoitolalla hän on pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Klassisten ripsienpidennysten koulutuksen Sandy on suorittanut alkuvuonna ja on nyt kouluttautumassa volyymiripsiin, tästä johtuen hinnastossa on hetkellisesti/toistaiseksi voimassa harjoittelijahinnat ripsienpidennyksille.

”Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti ripsienpidennykset, sokeroinnit, geelilakkaukset ja kasvohoidot, mutta hoitovalikoimasta löytyy silti paljon muutakin. Työssäni olen tarkka ja tunnollinen. Asiakaspalvelutaustaa löytyy jo muutaman vuoden ajalta ja olen hyvin ulospäinsuuntautunut sekä innokas oppimaan uutta.” - Sandy
TUTUSTUMISTARJOUKSENA

Uudet klassiset ripset 70€, huollot 55€
Uudet volyymiripset 75€, huollot 60€

🤍Sokeroinnit -15% (brasilialainen ei valikoimassa)
🤍Kasvohoidot -15%
🤍Jalkahoidot -15%
🤍Käsihoidot -15%
🤍Kestolakkaukset -10%
🤍Värjäykset ja lash&brow lift -10%

Tarjoukset voimassa toistaiseksi. 

Aikoja Sandylle voi varailla tutusta hoitolan numerosta 040 964 6902, facebookissa, Ig:sssä tai sähköpostilla lumottusalonki@gmail.com
 
Tervetuloa hoitoihin Sandylle! 
 
Koronatiedote
Hoitolassa noudatetaan tämän hetkisiä THL:n antamia suosituksia. 
 
Hoitolassa normaalistikin korkean hygieniatason lisäksi kiinnitetään vieläkin enemmän huomiota hygieniaan. Jokaisen asiakkaan jälkeen desinfioidaan mm. maksupääte, ovenkahvat sekä pinnat. Tekijämme käyttävät aina hoidoissa hengityssuojainta.
Mikäli tunnet itsesi edes vähän kipeäksi, ole rohkeasti yhteydessä hoitolaan, niin siirretään aikaasi.
Pidetään yhdessä hyvästä käsihygieniasta huolta, joten hoitolaan saapuessasi pesethän ja desinfioit kädet huolella. 

HUOMIO! Keväällä 2020 vanhaksi menneet lahjakortit:
Mikäli Sinulla on keväällä vanhaksi mennyt lahjakortti, on sen voimassaoloaikaa pidennetty koronasta johtuen syyskuulle 18.9 asti. Varaathan aikasi hoitoon hyvissä ajoin, kiitos!