Ajankohtaista

Eveliina on palannut äitiyslomalta ja on hoitolalla aina tiistaisin. Hänelle aikoja voi varailla tällä hetkellä mieluiten sähköpostin, Facebookin tai Instagramin kautta, näin ajanvaraus onnistuu nopeiten. 


Koronatiedote

Hoitolassa noudatetaan tämän hetkisiä THL:n antamia suosituksia ja tekijät käyttävät kasvomaskia. Toivomme myös asiakkaiden käyttävän maskia hoitoon tai ostoksille tullessasi.  
 
Hoitolassa normaalistikin korkean hygieniatason lisäksi kiinnitetään vieläkin enemmän huomiota hygieniaan. Jokaisen asiakkaan jälkeen desinfioidaan mm. maksupääte, ovenkahvat sekä pinnat. Tekijämme käyttävät aina hoidoissa hengityssuojainta.

Mikäli tunnet itsesi edes vähän kipeäksi, ole rohkeasti yhteydessä hoitolaan, niin siirretään aikaasi.
Pidetään yhdessä hyvästä käsihygieniasta huolta, joten hoitolaan saapuessasi pesethän ja desinfioit kädet huolella. 

Tervetuloa!

Peruutusehtomme:
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa tai siirtää aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme tarjota aikaa muille halukkaille. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan varatusta hoidosta pois.
Peruutukset/ajansiirrot tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.
Varaamalla ajan sitoudut ehtoihin.