top of page

Jalkahoidot

Ovatko jalkasi vailla perusteellista jalkahoitoa vai lumoavaa hemmottelua?
 Jalkahoidoissa käytössä laadukkaat Peclavuksen voiteet.

Täydellinen jalkahoito....... 75 €

Kattavampi hoito sopii jaloille, jotka kaipaavat kovettumien ja känsien hoitoa, kynsien ohennusta tai jalkapohjien hoitoa. Paras valinta, jos jalkahoidostasi on vierähtänyt aikaa, jaloissa on useampi vaiva tai haluat rentoutua pidempään hoidon parissa.

Sis. kylvetys, kovettumien hoito, kynsien- ja kynsinauhjen hoito, raspaus, hieronta ja lakkaus, lakan saat hoidon päätteeksi mukaasi, kesto n. 1h 15min - 1h 30min  

Perinteinen jalkahoito .......​ 63 €

Jalkahoito, jossa keskityttään olennaiseen. Ei sisällä lakkausta. Jos jaloissa on useampi vaiva, valitse mieluummin Täydellinen jalkahoito.

Sis. kylvetys, känsien ja kovettumien hoito, raspaus, kynsien leikkaus, hoitovoiteen levitys, kesto 45min - 1h

​Hieronnalla + 10 €

Lumoava jalkahoito ....... 68 €

Hemmotteleva ja rentouttava hoito, joka sopii hyväkuntoisille jaloille, jotka tarvitsevat kosteutusta ja rentoutusta. Ihana lahjaidea!

Sis. aromaattinen kylvetys, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, raspaus, lakkaus (lakan saat hoidon päätteeksi mukaasi) ja hieronta aromaattisilla öljyillä, kesto n. 1h 15min

Varpaankynsien kestolakkaus ....... 45 €

Kestävät lakkaukset varpaankynsiin, jotka pysyvät kauniina jopa 4-6 viikkoa. Suosittelemme lyhentämään kynnet kotona jo haluttuun pituuteen.

Sis. kynsien ja kynsinauhojen nopea siistiminen, kestolakkaus, kynsinauhaöljy ja lopuksi hoitovoide jaloille.

Kestolakkaukset hoidon yhteydessä ....... 20 €

Kestävät lakkaukset varpaankynsiin, jotka pysyvät kauniina jopa 4-6 viikkoa. Ilmoitathan aikaa varattaessa mikäli otat kestolakat tavallisten lakkausten sijaan tai sinulla on ennestään kestolakkaus kynsissä!

Varausta tehdessä, huomioithan yleiset peruutusehtomme:
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa tai siirtää aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme tarjota aikaa muille halukkaille. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan varatusta hoidosta pois.
Peruutukset/ajansiirrot tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.
Varaamalla ajan sitoudut ehtoihin.
bottom of page