top of page
Kulmat ja ripset

Huoliteltu ilme siisteillä ja värjätyillä kulmilla sekä ripsillä.

Ripsien ja kulmien värjäys ....... 35 €

 - kasvohoidon yhteydessä ....... 20 €

Ripsien värjäys .......15 €

 - kasvohoidon yhteydessä .......10 €

Kulmien värjäys ....... 25 €

 - kasvohoidon yhteydessä ....... 10 €

Kulmien muotoilu ....... 15 €

 

InLei Lash Lift - Ripsien kestotaivutus ....... 70 €

 - (sis. ripsien värjäys) hoidon kesto 1h-1h15min

InLei Brow Lift - Kulmien laminointi ....... 48 €

 - (sis. kulmien siistimisen ja värjäyksen) hoidon kesto 1h-1h 15min

InLei Lash & Brow Lift- pakettitarjous ....... 105 €

 - Edullisempi pakettihinta ripsien kestotaivukselle sekä kulmien laminoinnille

 Kestovärjäyksiin ikäraja 16 vuotta.

InLei Lash Filler
Lash lift - Kestotaivutus

Taianomainen muutos ripsiisi ilman ripsienpidennyksiä!

inlei.png

InLein Lash Filler-taivutus ei ole pelkästään vain kestototaivutus, vaan Filler-linjan tuotteet muuttavat ripsien kasvusuuntaa alhaalta ylöspäin sekä ravitsee, hoitaa ja paksuntaa ripsiä. 

InLei Filler-kestotaivutus saa näyttämään ripset tuuheammilta ja antaa niille kiiltoa samalla hoitaen. Lash Fillerissä hoitoon kuuluu myös värjäys, sekä erityinen vahvistava ja hoitava Filler-aine, jolla saadaan lisää taipuisuutta ja vahvistusta omaan luonnonripseesi. Fillerin ansiosta ripsien halkaisija voi suurentua jopa 24 % (3 kerran käsittelyn jälkeen) sekä ripsien kaari laajenee jopa 31% (1. käsittelyn jälkeen)
 
Käsittely pysyy ripsissä keskimäärin 5-8 viikkoa. Uusintakäsittelyn voi suorittaa aikaisintaan neljän viikon kuluttua, mutta yleensä vasta, kun suurin osa ripsistä on suoristunut/uusiutunut.

Vältä kestotaivutuksen ottamisen jälkeen 24h ajan ripsien kastelua, saunomista, hikoilua, meikkaamista sekä auringon ottamista. Vältä myös ylimääräistä ripsien koskettelua.


InLei Browlift - Kulmien laminointi

Tämän hetken suosituin trendi kulmakarvoille, jolla saadaan kulmakarvat kauniin tuuhean näköiseksi!

Brow liftillä eli kulmien laminoinnilla saadaan luonnollisista kulmista tehtyä huolitellun sekä tuuhean näköiset jopa 6-8 viikoksi. Huommioithan kuitenkin, että lopputulokseen vaikuttaa omien kulmakarvojen kunto, määrä, pituus sekä paksuus. Laminointi on täysin kivuton ja turvallinen vaihtoehto, jolla voit helpottaa arkeasi! Hoito sopii hyvin myös miehille, jolloin saadaan korjattua luonnollista kasvusuuntaa, mikäli kulmakarvat kasvavat kovasti eri kasvusuuntiin.
Laminointi sisältää aina kulmien siistimisen sekä lopuksi värjäyksen. 
 
Vältä kulmien laminoinnin ottamisen jälkeen 24h ajan kulmien kastelua, saunomista, hikoilua, meikkaamista sekä auringon ottamista. Vältä myös ylimääräistä kulmien koskettelua.

Varausta tehdessä, huomioithan yleiset peruutusehtomme:
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa tai siirtää aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme tarjota aikaa muille halukkaille. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan varatusta hoidosta pois.
Peruutukset/ajansiirrot tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan sitoudut ehtoihin.
bottom of page