top of page

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä saat kauniin ja säihkyvän katseen. Helppoutta arkeen sekä juhlaan ihanilla ripsillä!

Klassisten alkulaitto ....... 99 €   

 

Hybridiripsien alkulaitto ....... 105 €   

Volyymien alkulaitto ....... 105 €

Huolto 45 min ....... 55 €

Huolto 1 h  ....... 60 €

Huolto 1 h 15 min ....... 67 €

Huolto 1,5h ....... 75 €

Huolto 1 h 45 min ....... 80 €

Ripsipidennysten poisto ....... 25 €

​Ripsienpidennysten ikäraja on 16 vuotta.

Jos ripsienpidennyksiä on huoltoa varatessa jäljellä enää muutamia, varaathan ajan uusiin ripsiin pelkän huollon sijaan.

Ripsienpidennyksillä on viikon takuuaika, mikäli pidennysten kotihoitoa ei ole laiminlyöty ja ripsiä on pesty sekä hoidettu ohjeiden mukaan!

 

Luethan ohjeet huolella.

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuitu/kuituja, jolloin saadaan aikaan haluttu näyttävä tai luonnollinen lopputulos. Kuiduissa paksuus, kaarevuus ja pituus määritellään halutun lopputuloksen, silmänmallin sekä omien luonnonripsien mukaan. Oikein laitettuna ja hoidettuna pidennykset eivät vahingoita mitenkään omia ripsiä. Myöskään pidennysten laitto tai huollot eivät satu, vaan voit rentoutua ottamaan vaikkapa päiväunet sen ajaksi.
 
Normaalisti ihmisellä on noin 50 -150 ripseä per silmä, jonka takia lopputulosessa voi olla suuriakin eroja asiakkaiden välillä. Pidennysten huoltoväli vaihtelee 2-5 viikon välillä, mutta on yleensä keskimäärin 3 viikkoa. Ripsihuollossa poistetaan ylikasvaneet pidennykset ja asetetaan uusiin kasvaneisiin luonnonripsiin ripsikuidut.​​ Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa monet asiat, kuten luonnollisten ripsien kunto ja laatu, ihon rasvaisuus, hormoonitasapaino, elämäntavat, työ, harrastukset, lääkitykset sekä jotkin lisäravinteet. Huoltoaika kannattaa varata jo edellisen ajan yhteydessä varmistaaksesi parhaimman ajan juuri sinun ripsitarpeisiisi.

Volyymiripset

 

Volyymiripset tuntuvat kevyiltä ja miellyttäviltä. Tällä tekniikalla on mahdollista tehdä lopputulos aina luonnollisista ripsistä näyttäviin . Tähän vaikuttaa todella paljon omien luonnonripsien kunto sekä laatu. Volyymiripsitekniikassa laitetaan yhteen omaan luonnonripseen useampi erittäin ohut kuitu viuhkamaisesti. Kuituja voidaan laittaa 2-7 riippuuen halutusta lopputulosesta ja omista luonnonripsistä. Volyymikuidut ovat kuitenkin irrallisia ja viuhka luodaan vasta laittovaiheessa, joten näin voidaan taata oikea ja sopiva lopputulos jokaiselle. Volyymiripsillä voidaan tasapainottaa silmiä ja piilottaa mahdollisia omissa ripsissä olevia koloja. Pehmeät kuidut eivät juurikaan poikkea omista ripsistä, joten oikein laitettuna ne ovat luonnollisen ja miellyttävän tuntuiset ripsirivistössä. Huoltoväli voi joissakin tapauksissa olla jopa hiukan pidempi mitä perinteisessä ripsienpidennyksessä, koska välttämättä selkeitä koloja ei missään vaiheessa pääse muodostumaan ripsirivistöön kuitujen viuhkamaisuuden ansiosta. Ehdottomasti suosituin valinta!

 

Volyymikuiduissa on eri vaihtoehtoja, riiippuen halutusta lopputuloksesta.

Saatavilla ovat: B, C, CC, D, L ja M-kaari ja pituudet 6-13 mm, paksuudet 0,06mm/0,07mm/0,10mm

Klassiset ripset

Klassissa ripsienpidennyksissä käytettään yksittäisiä ripsikuituja, jossa yksi kuitu liimataan yhteen omaan luonnonripseen. Näin tulos eritellympi kuin volyymiripsissä. Kuiduissa paksuus, kaarevuus ja pituus vaikuttavat lopputulokseen. Yksittäinen klassinen kuitu on paksumpi kuin volyymikuitu.

 

Klassisissa ripsikuiduissa on eri vaihtoehtoja.

Saatavilla ovat: C, CC ja D kaarevuudet, pituudet 6-13mm, paksuudet 0,12mm/0,15mm/0,20mm

Hybridiripset

Hybridiripsissä käytetään sekä klassisia että volyymikuituja sekaisin. Näin lopputuloksesta saadaan näyttävähkö, mutta kevyt. Hybridiripsisä käytetään yleensä enemmän volyymiviuhkoja, jotta ripsirivistöstä tulee kauniin tasainen. Mikäli haluat hybridiripset, varaathan ajan volyymeiden laittoon. 

Kun tulet alkulaittoon/huoltoon

 

 • Tule ilman silmämeikkiä, puhtain kuivin ripsin

 • Huoltoon tullessa pese ripset huolellisesti puhdistusvaahdolla ennen (meikkijäämät, rasva, eritteet heikentävät liimauspintaa). Likaisia ripsiä ei huolleta tulehdusriskin takia.

 • Piilolinssit tulee poistaa laiton/huollon ajaksi.

 • Jos sinulla on silmätulehdus, valitettavasti hygieniasyistä ei voida tehdä ripsipidennyksiä.

Ripsipidennysten kotihoito-ohjeet

 • Ripset voi kastella ja pestä samana päivänä laiton/huollon jälkeen.

 • Päivittäinen hygienia on erittäin tärkeää ja tätä ei saa laiminlyödä! Ripsien pesuun suositellaan pidennyksille suunniteltua puhdistusvaahtoa, jota on saatavilla hoitolasta. Pese ripset päivittäin puhdistusvaahdolla ja kuivaa varovasti painellen. Harjaa ripset niiden kuivahdettua.

 • Harjaa ripset päivittäin.

 • Voit käydä normaalisti saunassa, mutta korkeat lämpötilat saattavat vaikuttaa pysyvyyteen.

 • Ethän käytä ripsiväriä tai vedenkestäviä meikkituotteita. Raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen.

 • Vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttämistä ripsissä tai lähellä ripsiä.

 • Älä taivuta ripsiä tai laitata kestotaivutusta. 

 • Vältä pidennysten koskettelua, nyppimistä, silmien hieromista ja kovakouraista pesua.​​

 • Pidennyksiä ei tule poistaa itse, vaan poistata ne hoitolassa, jottet vahingoittaisi omia ripsiäsi. 

 • Mikäli huomaat kutinaa tai silmäluomien turvotusta, ota heti yhteyttä hoitolaan/lääkäriin.​​

 

Lumotusta Salongista on saatavana laadukkaat Look by Linnin ja Chrissanthien puhdistusvaahdot sekä harjat! 

Pidennysten puhdistaminen

Parhaimman tuloksen saat, kun käytät pesuvaahdon kanssa puhdistusharjaa ja harjaat vaahdon hellästi ripsien läpi.

 1. Kastele ripset vedellä ja levitä puhdistustuotetta ripsiin ja silmäluomiin joko sormin tai puhdistusharjalla. Älä hankaa tai hiero ripsiä voimakkaasti, vaan levitä tuotetta ripsien suuntaisesti. Jos olet käyttänyt paljon silmämeikkiä, suositellaan tekemään "tuplapesu". 

 2. Huuhtele ripset vedellä.

 3. Kuivaa ripset pyyhkeellä painellen niitä yläpuolelta. Älä hankaa tai vedä pyyhettä ripsiä pitkin.

 4. Kun ripsienpidennykset ovat kuivuneet, harjaa ripset ripsiharjalla tarvittaessa.

Tee ripsien puhdistuksesta päivittäinen rutiini, niin ehkäiset tulehdusten syntyä ja pidennät ripsienpidennysten pysyvyyttä. Oikein puhdistetut ripset pysyvät paremmin ja säilyvät hyvännäköisinä pidempään.

Varausta tehdessä, huomioithan yleiset peruutusehtomme:
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa tai siirtää aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme tarjota aikaa muille halukkaille. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan varatusta hoidosta pois.
Peruutukset/ajansiirrot tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.
Varaamalla ajan sitoudut ehtoihin.
bottom of page