Hampaidenvalkaisu

Haaveiletko valkoisemmista hampaista? Nyt se on mahdollista turvallisesti ja peroksidittomasti. Lue lisää alta.

Hampaidenvalkaisu ....... 95 €

Hampaidenvalkaisun ikäraja 18 vuotta.

Alaikäiseltä tarvitaan vanhemman suostumus. Mikäli

olet alaikäinen, olethan yhteydessä hoitolaan ennen

ajanvarausta.

Mitä on peroksiditon hampaidenvalkaisu?

Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaidenvalkaisu-menetelmä. Valkaisu on niin turvallinen, että sen voi tehdä myös raskaana olevalle.

Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se menee syvälle hampaiden huokosiin (dentiniin) ja hapettaen molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset.


Valkaisumuotti on täytetty hammastahnan makuisella aktivaattorilla valmiiksi ja LED-laservalon siihen osuessa, se aktivoituu. Tämä vapauttaa hapen, joka luo painetta ja työntää sitä suoraan hampaan ytimeen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaasen LED-laservaloon muuttavat hampaan pinnan valkoiseksi vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta.


Megawhite-muotti sisältää myös silikonia, joka auttaa laservaloa kulkemaan muotissa kauttaaltaan. Katalyyttiaktivaattori on lisätty varmistamaan hapen vapautumisen niin nopeasti kuin mahdollista.

Tulokset

 

Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Oma keho, geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

 

Valkaisun voi tehdä 3-4 kertaa vuodessa. Valkaisu on loistava erikoistilaisuuksiin kuten esimerkiksi häihin ja synttäreille.

Ennen hampaidenvalkaisua

  • Vältä tupakointia ja tummia juomia 30 minuuttia ennen valkaisua.

  • Pese hampaat huolellisesti.

  • Hampaiden ja ienten tulee olla terveet. Koska vaalennus ei tehoa hammaskiven läpi, suositellaan käydä suuhygieniställä se poistattamassa.

 

Hampaidenvalkaisun jälkeen

  • Ole syömättä ja juomatta 1 tunti vaalentamisen jälkeen.

  • Tupakointia sekä tummia juomia (esim. kahvi, coca-cola, tee, punaviini) tulisi välttää 24 tuntia.

  • Hampaissa voi esiintyä pientä epätasaisuutta, mutta se tasaantuu vuorokauden kuluessa.

Varausta tehdessä, huomioithan yleiset peruutusehtomme:
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa tai siirtää aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme tarjota aikaa muille halukkaille. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan varatusta hoidosta pois.
Peruutukset/ajansiirrot tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.
Varaamalla ajan sitoudut ehtoihin.